vineri, 9 mai 2014

Expoziţie de fotografie “Iasi Jazz Nights”

Centrul Cultural German vă invită la expoziţia de fotografie „Iasi Jazz Nights” a fotografului Ionuţ Ignat. Vernisajul va avea loc joi, 8 mai, ora 18:00, în prezenta fotografului. Expoziţia este deschisă în perioada 8 – 22 mai 2014 la  Atrium, Palas Mall (lângă restaurantul “La Cupola”).
În cadrul seriei de evenimente CaféKultour 2014, Centrul Cultural German Iaşi, în parteneriat cu Palas Mall vă invită la vernisajul expozitiei “Iasi Jazz Nights” la care va fi prezent si fotograful Ionut Ignat, joi, 8 mai, începând cu orele 18.00 in Atrium-ul din Palas Mall. Expozitia va putea fi vizitată  în perioada  08 – 22 mai 2014, zilnic, în intervalul orar 10.00 – 22.00.
Expozitia “Iasi Jazz Nights” reuneste 25 dintre cele mai frumoase fotografii alb negru,  realizate de fotograful Ionut Ignat la concertele de jazz organizate până în prezent de Centrul Cultural German Iasi. Lucrările reprezintă o retrospectivă a ultimilor cinci ani de concerte realizate sub marca “Iasi Jazz Nights” si surprind artisti de jazz din Germania, care au evoluat pe scena ieseană, detalii si prim planuri pe instrumentele specifice jazz-ului, sentimente si emotii.
Toti iubitorii de artă fotografică sunt invitati cu drag să participe la vernisaj, să vizioneze si să admire lucrările prezentate în Expozitie!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu